Theater
Vrijwilligers gezocht!!!
ANBI

20 september 2017
Binnenkort spelen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal hun voorstelling Hotel Victoria in Theater het Trefpunt.
Bekijk nu de Trailer van de voorstelling. Klik hier

 

Deze filmpjes geven eveneens een mooi beeld van de voorstelling:

19 september 2017
Rapalje nieuws:

What (not) to wear under a kilt at Appowila Highland Games - Rapalje Show #27


 

Foto

15 september 2017

Vier het Leven nu ook in Theater Het Trefpunt
 
Stichting Vier het Leven zorgt al sinds 2005 voor een van deur tot deur-begeleiding bij culturele uitstapjes voor 65-plussers die niet graag alleen of moeilijk zelf kunnen gaan.
Een vrijwilliger, de gastheer of gastvrouw genoemd, haalt u thuis op. Samen bezoekt u vervolgens een voorstelling en u wordt daarna weer veilig naar huis gebracht. De prijs daarvoor omvat zowel het vervoer, als de voorstelling  als ook de consumpties. Een complete avond uit dus, waar je na reservering geen omkijken meer naar hebt.
Sinds kort bestaat nu ook voor Theater Het Trefpunt de mogelijkheid om daar gebruik van te maken. Locatiecoördinator Mevrouw Mia Giesbers uit Warmond stelt “Door actief te blijven, word je veel leuker oud”. Voor meer informatie over Vier het Leven zie www.4hetleven.nl of bel 035 – 524 51 56 als u mee wilt als gast of interesse heeft in gastheer/gastvrouw zijn.

14 september 2017
Binnenkort spelen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal hun voorstelling Hotel Victoria in je theater.
Promotiefilmpje
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal hebben een filmpje gemaakt waarin ze hun voorstelling aankondigen. Je vindt het filmpje hier: https://youtu.be/TIq1LsZRnaw
Recensie
Een recensie die op 13 februari jl. inTelegraaf is verschenen over de gelijknamige cd Hotel Victoria van Carel en Juan Pablo.12 september 2017

Joris Linssen en Caramba Serenade
Liefdesserenades
Op zaterdag 7 oktober gaan Joris Linssen & Caramba Nederland doorkruisen, om her en der liefdesserenades te brengen. De band heeft gisteravond een oproep op Facebook geplaatst waarin zij mensen vragen om zich aan te melden voor een serenade: https://www.facebook.com/JorisLinssenCaramba/?hc_ref=ARRaCassle3Ye9Y4OL8pXJvNl6NRUFeXw3-uOj0U5gdxTrU5nOK19jJkXt0zzeuIEso
 
Momenteel schittert Joris Linssen op televisie als de presentator van Hello Goodbye. Elke donderdag om half negen op NPO1. Op 27 januari staat Joris met zijn band Caramba in ons theater, met de succesvoorstelling Serenade. Kun je niet wachten, misschien is het dan een idee om een liefdesserenade aan te vragen?
 
Serenades voor de doden
Op 2 november 2016 maakten Joris Linssen & Caramba een Allerzielentocht om hun overleden helden te eren. Ze speelden de mooiste liedjes van hun idolen voor hun nabestaanden. Het werd een indrukwekkende tocht, waarover Joris vertelt in de theatervoorstelling Serenade. Zo speelden zij onder andere een indringende versie van het lied Verlangen voor Tamara en Katarina, de dochters van Bram Vermeulen. Zij brachten ook hun versie van het nummer Als je wint van Herman Brood en Henny Vrienten bij het urnengraf van Herman Brood, in het bijzijn van Xandra Brood, de weduwe van Herman, en Beppie Brood, zijn zus. De opnames van deze serenades en meer filmpjes vind je op:
 
Aankondigingen
Joris Linssen is momenteel iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien in Hello Goodbye. Op zondag 17 september begint om 23.15 op NPO1 de serie Hartstikke Hollands, die wordt gepresenteerd door Joris. Vanaf 8 november presenteert Joris het programma Liefs Uit, dit programma wordt uitgezonden op woensdagavond om 21.25 uur op NPO1.


01 september 2017


15 juli 2017
1 juli is door de vrijwilligers van Theater Het Trefpunt een geslaagd seizoen 2016-2017 afgesloten met een gezellige vaartocht over de Kaag en een picknic-lunch bij Kaasboerderij de Eenzaamheid. Met dank aan De Eenzaamheid, AH en Jan Versluijs.

Zie hieronder de foto's.

Wilt u ook bij deze gezellige groep horen, meld u dan aan als vrijwilliger via deze website.