'Bye Bye Love' is een theatershow waarin het vooral draait om die heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers. We nemen u mee op een muzikale reis door het bewogen leven van de twee wereldbefaamde broers Phil en Don Everly. Met de muziek laten wij u ook een kijkje achter de schermen zien, maar vooral horen. 'Bye Bye Love' is een show waarin u uiteraard de tijd krijgt om heerlijk weg te dromen bij hun prachtige ballads, maar vervolgens ook weer uitbundig uit uw dak kunt gaan.

De rollen van Phil en Don worden ingevuld door de twee Britse artiesten Jay Simmons en Simon Burridge. Deze geweldige vocalisten hebben beiden een schat aan ervaring en kruipen op natuurlijke wijze in de vocale huid van Phil en Don. De show wordt muzikaal begeleid door een sterke vijfmans-formatie, te weten de 'Live Sessions Band', bestaande uit Roy Poncin, Pepijn van Herk, Wesly Marotel, Alex Dutrieux en musical director Harold Roso.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze show, waar u na afloop bij een 'meet & greet' een uniek T-shirt kunt bemachtigen met een exclusieve bedrukking van de Everly's.

Klik hier voor een impressie.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 19,50
Aantal: Bestellen