Celebration of the unforgettable music of The Everly Brothers

'Bye Bye Love' is een unieke theatershow waarin het vooral draait om die heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers. We nemen u mee op een mooie muzikale reis door het bewogen leven van de wereldbefaamde broers Don en Phil Everly. Met de muziek laten wij u ook een kijkje achter de schermen zien, maar vooral horen. 'Bye Bye Love' is een verrassende show waarin u uiteraard de tijd krijgt om heerlijk weg te dromen bij hun prachtige ballads, maar even later ook weer uitbundig uit uw dak kunt gaan bij de vele hits die zij vooral in de 60-er en 70-er jaren hebben uitgebracht.

De rollen van Don en Phil worden ingevuld door Simon Burridge en Marcel Hufnagel. Deze geweldige vocalisten hebben beiden een schat aan ervaring en kruipen op natuurlijke wijze in de vocale huid van Don en Phil Everly. De show wordt muzikaal begeleid door de fantastische 'Live Sessions Band'.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze show, waar u na afloop bij een 'meet & greet' een uniek T-shirt kunt bemachtigen met een exclusieve bedrukking van de Everly's.

De toegangsprijs is inclusief een gratis pauze-drankje. Is er geen pauze? Dan een gratis drankje na afloop.

Klik hier voor een impressie.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 19,50
Aantal: Bestellen