Een verrassende en vermakelijke mix van muziek, magie en mysterie.

Je houdt je adem in. Je ogen worden groter. Je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment. Je kan het niet geloven. Je zal het je hele leven blijven herinneren. Timon Krause weet namelijk wat je denkt!

Ervaar deze nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen in het theater. Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteren een driemans-show die hun talenten combineert om op een creatieve manier het onmogelijke mogelijk te maken. Het resultaat: een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie, dat je op het puntje van je stoel laat zitten, van begin tot einde!

Timon Krause is de jongste mentalist die ooit de titel 'Nederlands kampioen mentalisme' en 'Beste Europese Mentalist' (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld. En dit seizoen komt hij naar Warmond om zijn magie met u te delen.

Op eigen risico
Hoe zou u zich voelen als iemand precies wist wat u denkt en wat uw geheimen zijn? Timon Krause ontrafelt ze allemaal, want hij kan ieders gedachten lezen. Gelooft u het niet? In dit filmpje raadt hij de pincode van een wildvreemde.


De toegangsprijs is inclusief een gratis pauze-drankje. Is er geen pauze? Dan een gratis drankje na afloop.

Klik hier voor een impressie.
En klik hier voor een recensie van 'I Love Theater'.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,00
Aantal: Bestellen