Fris, spetterend en professioneel; Popkoor Prestige PRO staat voor kwaliteit. Het koor bestaat uit 20 getalenteerde en speciaal geselecteerde zangers en zangeressen uit heel Nederland. Als showkoor wordt PRO vaak ingezet als spectaculaire act en is inzetbaar voor tv-optredens, concerten, backing vocals en opnames. Prestige PRO was onder andere te zien bij tv-optredens van Circus Gerschtanowitz en promotieclips met Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley.

Onder leiding van dirigent Ton van Diepen èn professionele vocal coaches weet Prestige PRO keer op keer het publiek te verrassen. Terecht omschreven als 'verjongend koor' bij het popkorenfestival Steenwijk, waar Prestige PRO het winnend koor was.

Prestige PRO laat een afwisselend en modern repertoire horen met indrukwekkende arrangementen die door dirigent Ton van Diepen zelf worden geschreven. Ze betovert het publiek met loepzuiver gezongen nummers, krachtige uitstraling en op maat gemaakte koorregie. Prestige PRO wordt in jury-rapporten omschreven als een koor dat veel klankkleuren laat horen en een goede koppeling weet te leggen tussen tekst en muziek.
De nieuwste pop-, rock- en soulhits worden voor u ten gehore gebracht. Voor elk paar oren is er iets te horen. En wilt u meezingen? Daar kijkt niemand van op. Men vindt het juist een compliment: zingen verbindt en geeft plezier, daar gaat het om.


De toegangsprijs is inclusief een gratis pauze-drankje. Is er geen pauze? Dan een gratis drankje na afloop.

Klik hier voor een impressie.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,00
Aantal: Bestellen
Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 18,00

10 of meer

€ 16,20

20 of meer

€ 14,40

30 of meer

€ 13,50