Op deze derde Stand-up-comedy-avond van dit seizoen komen er wederom vijf comedians voor de Open Mic, hebben we een special guest en komt niemand minder dan Vincent Geers.

Stand-up comedy; alles draait hierbij om de comedian, de microfoon en het publiek. De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar waar ook ervaren comedians terug blijven komen om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremony (MC), een aantal comedians en een headliner.

Vincent Geers is dit keer zowel de MC als de headliner, en zorgt er voor dat niemand naar huis gaat zonder te hebben gelachen. Deze rascomedian speelt al meer dan 20 jaar als Stand-up comedian in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam, en won in 2007 de jury- en de publieksprijs van het Camerettenfestival. Naast dat hij zelf speelt, is hij ook regisseur en schrijver voor tv en theater. Zo schreef hij onder andere mee aan Mark Rutte's Correspondent's Diner, The Roast of Gordon, The Roast of Giel en de Dino Show.

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu je toegangskaarten op deze website.
En wacht niet te lang, want het aantal toegangskaarten is beperkt.
De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 11,00.

De volgende avond met Stand-up comedy is op vrijdag 15 maart 2019.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Theater Het Trefpunt kent geen gereserveerde stoelen. Dus vrije stoelkeuze bij binnenkomst theaterzaal.
En de toegangsprijs is zonder gratis pauze-drankje.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 8,50
Aantal: Bestellen