Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden allebei klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en leerden elkaar zo kennen. In 2013 besloten ze hun passie voor muziek te combineren met theater. Zo ontstond bovengenoemd duo. Ze maakten heel diverse voorstellingen, zoals een babyconcert, een huiskamertournee en een begeleiding bij een stomme film. Podia klein en groot in binnen- en buitenland, festivals, radio en televisie, dat alles is aan hen besteed.

Dus twee klassiek-pianistes die aan een concert hun eigen wervelende draai geven. Virtuoos, muzikaal en flink eigenwijs, dàt zijn Beth & Flo. Zij maken furore met theatrale concerten, waarin de muziek moeiteloos wordt omspeeld met humor, actie en verrassingen. Maar wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier èn in elkaar te zetten ...?

In 'Rachtime' zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Maak kennis met hun muziek en met hun verhalen, bijvoorbeeld over de ontmoeting tussen Gershwin en Rachmaninov. Misschien leer je Beth & Flo zelf dan ook wel kennen.

Braaf op de pianokruk blijven zitten, is er dus in elk geval niet bij!

Klik hier voor een impressie.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theater Het Trefpunt kent geen gereserveerde stoelen. Dus vrije stoelkeuze bij binnenkomst theaterzaal.
De toegangsprijs is inclusief een gratis pauze-drankje. Is er geen pauze? Dan een gratis drankje na afloop.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 20,00
Aantal: Bestellen