Michael Abspoel brengt samen met de bekende Jazz- en World-Music-pianist Marc Bischoff een bijzonder hommage aan een van de grootste vertolkers van het Franse chanson: Charles Aznavour, overleden op 1 oktober 2018. Hij zong in negen talen, componeerde 1300 nummers en verkocht 180 miljoen cd’s.
Door het vertellen van persoonlijke anekdotes geven ze zijn doorleefde bestaan extra reliëf en spiegelen ze zijn liefdesliedjes aan de verschillende fases van ieders leven. Want het gaat over liefdes die komen, liefdes die gaan en over voorbije liefdes waar je naar kunt terugverlangen. Met steeds Aznavour als kompas; de megaster met een traanbuis-kietelend vibrato.

Aznavour bezong veel gevoelige thema’s, maar toonde zich ook zeer betrokken bij de samenleving. Hij was als balsem voor onze ziel. Een remedie tegen dagelijkse pijn en de tijd die voorbij gaat. De vertolker van de genade en de troost. Nummers als 'La Bohème', 'She', 'Yesterday when I was young', 'Non je n’ai rien oublié', 'La Mamma', 'For me … formidable' en vele andere hits zullen deze avond te beluisteren zijn. Elk chanson wordt door Michael ingeleid met een toepasselijk, herkenbaar verhaal.

”Met de mensen in de zaal ga ik op zoek naar de dwarsverbanden tussen het leven van Aznavour en hun eigen leven. Hij kan als voorbeeld dienen voor wie tegenslag moet overwinnen, maar zijn woorden kunnen je helpen je wonden te likken. De hele ziel gaat bloot.”

Vive Aznavour! Een onvergetelijke, intieme avond voor de vele fans en een verrassende eerste kennismaking voor hen die Aznavour niet kennen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theater Het Trefpunt kent geen gereserveerde stoelen. Dus vrije stoelkeuze bij binnenkomst theaterzaal.
De toegangsprijs is inclusief een gratis pauze-drankje. Is er geen pauze? Dan een gratis drankje na afloop.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,00