Stand-up comedy; alles draait hierbij om de comedian, de microfoon en het publiek. De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar waar ook ervaren comedians terug blijven komen om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremony (MC), een aantal comedians en een headliner.

Reinier Meijer is gefascineerd door het menselijk gedrag. Hij deelt zijn verwondering hierover met het publiek in de vorm van unieke grappen en onvergetelijke verhalen. Reinier was vorig seizoen ook al in Warmond als Master of Ceremony. Wie hem daar heeft gezien, zal zich dit zeker herinneren. Dit keer is hij de headliner van deze avond.
De revelatie van vorig seizoen, niet alleen in Warmond maar overal waar zij speelde, is Odette van der Molen. Deze topper heeft het warme Warmondse publiek vorig seizoen op een geweldige set getrakteerd. Nu is zij de Master of Ceremony en zal zij de vijf comedians van de Open Mic aan- en afkondigen. En tussendoor zal zij zeker ook haar eigen grappen met ons delen.

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu je toegangskaarten op deze website. En wacht niet te lang, want het aantal toegangskaarten is beperkt. De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 13,00.

Deze voorstelling is met korting ook verkrijgbaar als onderdeel van de combikaart 'Stand-up Comedy'.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theater Het Trefpunt kent geen gereserveerde stoelen. Dus vrije stoelkeuze bij binnenkomst theaterzaal.
En de toegangsprijs is zonder gratis pauze-drankje.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,00
Aantal: Bestellen