Stand-up comedy; hierbij draait alles om de comedian, de microfoon en het publiek. De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar waar ook ervaren comedians terug blijven komen om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremony (MC), een aantal comedians en een headliner.

Vorig seizoen was hij de eerste in de reeks headliners; nu sluit hij onze serie af: Roel C. Verburg. Hij staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en zijn rare liedjes. Hij weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren, en scoorde menig Youtube-hit, zoals 'Onder De Plak', 'Slechtste Rapper Van De Straat' en 'Ik Koester Je Oester'.
De Master of Ceremony is voor deze avond nog niet bekend, maar we zullen het de Open-Mic- comedians niet aandoen om zichzelf te moeten aankondigen, dus verwacht dit keer ook weer een MC van formaat.

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu je toegangskaarten op deze website. En wacht niet te lang, want het aantal toegangskaarten is beperkt. De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 13,00.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Theater Het Trefpunt kent geen gereserveerde stoelen. Dus vrije stoelkeuze bij binnenkomst theaterzaal.
En de toegangsprijs is zonder gratis pauze-drankje.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,00
Aantal: Bestellen