Download algemene voorwaarden

Belangrijke voorwaarden betreffende het kopen van kaartjes

  • Via de website is het kopen van kaarten 24 uur per dag mogelijk. U koopt uw kaarten direct en betaalt middels een iDEAL of incasso betaling. Met iDEAL kunt u uw kaarten direct betalen met het veilige internetbankieren van uw eigen bank. En met de keuze incasso geeft u het theater een eenmalige machtiging om het totale bestelbedrag van uw bankrekening af te schrijven. Bij bestelling via onze website kunt u voor betaling kiezen uit iDEAL en incasso. Per bestelling wordt € 3,50 in rekening gebracht voor transactiekosten indien u via iDEAL betaalt. Via incasso betaalt u € 5,50 transactiekosten. Dit is dus per bestelling en niet per kaart!
  • Uw e-mail, voorzien van een uniek nummer is voor het vermelde aantal plaatsen tevens uw toegangsbewijs. Er worden geen kaarten meer toegestuurd.
  • Wij kunnen uw bestelling via de website, gedaan minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling, niet garanderen.

Wijzigingen

Alle op deze website vermelde programmagegevens zijn onder voorbehoud. Indien Het Trefpunt genoodzaakt is, om welke reden dan ook, een voorstelling te annuleren of te verplaatsen, krijgt u uiteraard de kosten van het kaartje vergoed, exclusief transactiekosten.