13 augustus 2019

THEATER HET TREFPUNT BLIJ MET SPONSOREN
Het bestuur van theater Het Trefpunt zat op 9 augustus met zijn sponsoren rond de tafel in grand-café De Oude School om de nieuwe contracten te ondertekenen.


Op deze vrijdag-namiddag waren de sponsoren van theater Het Trefpunt uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje het sponsorcontract voor het komende seizoen te ondertekenen. Het theater draait geheel op inkomsten van de kaartverkoop en van levensbelang: sponsorgelden. Voorzitter Anne Scheltes kwam met mooi nieuws: de cijfers van het afgelopen seizoen zijn goed en er is een positief resultaat behaald. Een hoger saldo drijft ook de ambitie op. Misschien is er ruimte voor risicovollere voorstellingen?
Wij bedanken met name Albert Heijn Warmond, Ampijoloe, De Bink, Enbisys Group, Klein Ambacht, grand-café De Oude School, Het Wapen van Warmond en Wijnen van Marc.
Het nieuwe theaterseizoen begint op vrijdag 20 september om 20.30 uur met een voorstelling van cabaretier Viggo Waas.
Foto

12 juli 2019

Verras vriend of vriendin met een theaterkaartje
De Internationale Dag van de Vriendschap vindt ook dit jaar weer plaats op 30 juli. Een mooie gelegenheid om eens tegen die goede vriend of vriendin te zeggen dat je hem/haar graag ziet en dat te onderstrepen met een toegangskaartje voor een voorstelling bij theater Het Trefpunt. Het aanbod biedt voor elk wat wils.
Met je klasgenootje samen naar het ondeugende hondje Dribbel of die stoere Aadje Piraatje. Grote vrienden en vriendinnen kunnen samen lachen bij Viggo Waas of Vrijdag & Sandifort. Of lekker meebrullen met Jason Bouman. Liever ingetogen luisteren kan ook, bij Mozarts Mooie Meiden bijvoorbeeld. Ook zijn er combikaarten voor stand-up comedy en klassiek muziek te koop.
Kortom maak iemand blij met een kaart voor cabaret, muziek, show of kindertheater. Kun je echt niet kiezen, geef dan onze eigen cadeaubon. En heb je veel vrienden dan kom je gewoon vaker.

6 mei 2019

Het Trefpunt presenteert nieuwe seizoensfolder met vroegboekkorting


WARMOND – Theater Het Trefpunt presenteerde vrijdag 3 mei haar nieuwe seizoensfolder.
Voorzitter Anne Scheltes gaf de genodigden, waaronder sponsoren en vrienden, een korte terugblik op het afgelopen theaterseizoen. Ze vertelde dat er met succes nieuwe initiatieven zijn ontplooid en samenwerkingen zijn aangegaan met onder andere Kunstweek Warmond en Muziekkamer Oegstgeest. Daarna lichtte ze een tipje van de sluier op door te vertellen wat er komend seizoen te zien is. Cultuur verbindt, stelde zij en deze verbinding komt ook tot uitdrukking in het gezamenlijk uitbrengen van het programmaboekje met Theater ’t Onderdak in Sassenheim. Een wens die wethouder Arno van Kempen al eerder uitsprak en nu tot zijn genoegen in vervulling zag gaan. Het eerste exemplaar was dan ook voor hem. Hij zei dat beide theaters hem meer en meer aantrekken door hun fraaie programmering. De komende weken valt het programma ook bij de inwoners van Teylingen en Oegstgeest op de mat.

Vroegboekkorting
De nieuwe brochure biedt voor elk wat wils. Zo komen voor de kleinsten onder ons hond Dribbel en later Aadje Piraatje naar het theater. Uiteraard is er ook weer het nodige cabaret te zien. Gerenommeerde namen als Sjaak Bral en Roué Verveer staan weer op het programma, maar ook nieuwelingen van het BNNVARA Leids Cabaret Festival komen langs. En natuurlijk zijn er de stand-up comedy avonden. De muziekvoorstellingen zijn dit jaar wederom heel breed: van poppy sounds met Joost Botman & Niels van der Gulik die Simon & Garfunkel neerzetten tot Jason Bouman met het Hollandse levenslied. Maar ook bijzondere muziektheatervoorstellingen zullen klinken, waaronder Mozarts Mooie Meiden. Het volledige programma staat op de site www.theaterhettrefpunt.nl. Daar is nu ook een aantrekkelijke actie voor vroegboekers: tot en met 9 juni geldt op vele voorstellingen 5% korting. 

Big Band Bollenstreek                                                     
Na het officiële samenzijn werd het theaterseizoen swingend afgesloten met een concert van Big Band Bollenstreek. Onder leiding van Adri van Velsen bracht het orkest eerst een aantal instrumentale werken ten gehore. In de door Van Velsen veelal zelf gearrangeerde nummers kwamen de verschillende instrumenten in meerdere solo’s goed tot zijn recht. Een steroptreden was weggelegd voor de 78-jarige Aad Wols op de tenorsax. Na opkomst van zangeres Corine Schols klonken hits als I say a little prayer, Sway en Volare. Met dit laatste kreeg zij de hele zaal aan het zingen.

 

7 april 2019


Big Band bollenstreek bruist in trefpunt
WARMOND –Big Band Bollenstreek doet met een swingend programma  vrijdag 3 mei het theater Het Trefpunt (Herenweg 80 Warmond) aan.    
De Big Band Bollenstreek is in de wijde omgeving van de Randstad voor menig jazz- en dansliefhebber een begrip. Niet zo verwonderlijk, want sinds de oprichting in 1978 heeft ze bij talloze gelegenheden opgetreden. Wat de leden van de band drijft is hun gezamenlijke passie voor muziek.
Het orkest bestaat uit zeventien enthousiaste, ervaren (meest amateur-) muzikanten en staat onder leiding van saxofonist/componist/arrangeur Adri van Velsen. Dat wordt genieten van ‘Big Band Traditionals’, lekkere dansmuziek en spetterende arrangementen van o.a. Caro Emerald, Aretha Franklin en Stevie Wonder.
De  voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 13,50 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).

2 april 2019

Kaagwater Jazz voor kids: Slimme Rik en het Fruitlaatgas in Trefpunt
WARMOND – Muzikanten Coen Witteveen en Willem Wits staan met hun kindervoorstelling op zondag 14 april om 13.30 uur in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80 Warmond).
In het kader van het Kaagwater Jazz-festival treden saxofonist Coen Witteveen en theaterdier Willem Wits op met de muzikale kindervoorstelling Slimme Rik en het Fruitlaatgas. Slimme Rik vindt bij zijn oma in de schuur een luik naar een geheime wereld. Eentje vol robotjes die de stinkrook van de grotemensenwereld omzetten naar fruitlaatgas, waardoor ze kunnen ademen. Dan gaat er iets mis en moet Rik alles op alles zetten om de robotjes te redden. De vertelling gaat over duurzaamheid en je angsten overwinnen.
De voorstelling begint om 13.30 uur, duurt een uurtje en is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De toegang is gratis.
 

30 januari 2019Timon Krause is de jongste mentalist die ooit de titel 'Nederlands kampioen mentalisme' en 'Beste Europese Mentalist' (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld. En dit seizoen komt hij naar Warmond om zijn magie met u te delen.
Vanaf vandaag is het mogeliijk voor bezoekers jonger dan 25 jaar een kaartje te kopen voor 10,00 ipv 17,50 euro. Dit geldt dus alleen voor bezoekers jonger dan 25 jaar. Reeds gekochte kaartjes kunnen niet omgeruild worden.
De bestel-code hiervoor is
TTW1819-Timon10
Klik hier voor een leuk voorproefje!!

 

15 januari 2019

Niet Schieten! met Esmée van Kampen 'Tijd voor een Trio' op zaterdag 26 januari!
Komt u met uw buren??


Beste theaterliefhebber,

Maarten Hennis van het cabaretduo 'Niet Schieten!' is als inwoner van Noordwijk onze buurman. Daarom voor deze hilarische voorstelling samen met Esmée van Kampen een speciaal aanbod voor onze nieuwsbrieflezers met onze 'Burenactie'!

Neemt u uw buren mee, dan betaalt u online slechts voor een trio (vier toegangskaartjes voor de prijs van drie)! En 'uw buren' mogen ook goede vrienden zijn.

Voor deze speciale 'Burenactie' kunt u op onze website boeken met de actiecode TTW1819-Buren

Voor verrassende ontmoetingen kom je naar Theater Het Trefpunt!
 


Niet Schieten! & Esmée van Kampen
Niet Schieten en Esmée van Kampen


'Tijd voor een trio'
 Zaterdag 26 januari om 20.30 uur

Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmée van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Tijd voor een trio… een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Reguliere toegangsprijs € 19,50. Met 25% korting slechts € 14,62.
En een gratis pauzedrankje.

11 december 2018

Verrassingspakketten verloot
Afgelopen zaterdag 8 december vond na de goed bezochte voorstelling van stand-upper Alex Ploeg een verloting plaats. Voor de bezoekers viel er een zo geheten Tussen Sint & Santa-pakket te winnen. Alle toeschouwers hadden bij binnenkomst een lot gekregen en na de trekking gingen drie van hen nog gelukkiger huiswaarts.
De pakketten bestonden uit een vrijkaart voor een voorstelling naar keuze in Theater Het Trefpunt aangevuld met mooie en smakelijke produkten van Warmondse middenstanders te weten bakkerij Ammerlaan, bloemenwinkel Passie en wijnhandel Wijnen van Marc.

 

4 december 2018

Pakjesraadsel opgelost!
Afgelopen zaterdag 1 december zat ons theater stampensvol met verwachtingsvolle kinderen. Want zou Piet het raadsel van de baksteen in de schoen van Anne kunnen oplossen? De spanning was van hun geschminkte gezichtjes af te lezen, maar na een goed uur was er uitsluitsel: dief Teun de Beun zat er achter! Teun had zelf zijn hele grote schoen gezet, maar dat vond Piet hebberig en daarom had hij geen cadeautje gekregen. Teun was jaloers geworden en had een pakje uit een schoen gestolen en er een baksteen voor in de plaats gelegd. Toen Anne, haar vader en Piet daar achter kwamen, moest Teun voor straf alle cadeautjes rondbrengen.
De voorstelling gespeeld door Kijk Haar Nou was een unieke samenwerking tussen Albert Heijn Warmond en Theater Het Trefpunt en leverde twee uitverkochte voorstellingen op. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op chocomel en een leuke verrassing.

18 november 2018

Zaterdag 17 november was het weer zo ver. Een spetterende try-out Oudejaars conference van Sjaak Bral, met in de pauze een aangename versnapering.


 
Foto

31 oktober 2018

Zaterdag 27 oktober een geweldige voorstelling van Pieter Derks  in een uitverkocht theater!

23 oktober 2018

Foto
Theater Het Trefpunt te Warmond blijft in beweging en zorgt voor bijzondere ontmoetingen.

Zondagmiddag 14 oktober heeft een verrassende try-out plaatsgevonden van de musical Popkorn King, uitgevoerd door Musicalbuddies  (een organisatie die zich richt op culturele uitingen voor en door jonge mensen met en zonder verstandelijke beperking). Het publiek heeft erg genoten en beveelt deze productie van harte bij u aan. Nog te zien op zondag 11 november als matinee in het Oude Luxor te Rotterdam.

Popcorn King gaat over Max , de zoon van Sebas, Koning der bioscopen. Max zal later het imperium van zijn vader overnemen, alleen niet iedereen is het daarmee eens. Zijn onbetrouwbare oom heeft een hele andere agenda. Wanneer hij snode plannen bedenkt om Max buiten spel te zetten, besluit Max te vluchten.

In de garage van de luie, maar altijd vrolijke automonteurs Tim en Sally, probeert Max vastberaden en vol overgave te sleutelen aan een nieuwe toekomst. Maar past het overall hem wel? Als zijn jeugdliefde An plotseling binnenstapt slaat de twijfel toe. Heeft hij de juiste keuze gemaakt? Blijft hij bij zijn vrienden tussen de autobanden, of volgt hij zijn hart én neus terug naar de bioscoop, terug naar de popcorn ? 

23 oktober 2018


THEATER ARRANGEMENT ZOET OF HARTIG

Hebt u iets te vieren? Maak het extra feestelijk en nodig uw gasten uit voor een theatervoorstelling! Dat kan met onderstaande speciale arrangementen.

Zoet Theater Arrangement

 
  • Een aparte tafel in onze foyer voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling
  • Gereserveerde stoelen voor u en uw gasten
  • Gratis Kopje koffie/thee
  • Een lekker taartje van Bakker Ammerlaan
  • Gratis pauzedrankje (inbegrepen in de kaartprijs)
  • Meet & Greet met de artiest(en) bij medewerking van de artiest(en)