30 januari 2019

Timon Krause is de jongste mentalist die ooit de titel 'Nederlands kampioen mentalisme' en 'Beste Europese Mentalist' (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld. En dit seizoen komt hij naar Warmond om zijn magie met u te delen.
Vanaf vandaag is het mogeliijk voor bezoekers jonger dan 25 jaar een kaartje te kopen voor 10,00 ipv 17,50 euro. Dit geldt dus alleen voor bezoekers jonger dan 25 jaar. Reeds gekochte kaartjes kunnen niet omgeruild worden.
De bestel-code hiervoor is
TTW1819-Timon10
Klik hier voor een leuk voorproefje!!

 

15 januari 2019

Niet Schieten! met Esmée van Kampen 'Tijd voor een Trio' op zaterdag 26 januari!
Komt u met uw buren??


Beste theaterliefhebber,

Maarten Hennis van het cabaretduo 'Niet Schieten!' is als inwoner van Noordwijk onze buurman. Daarom voor deze hilarische voorstelling samen met Esmée van Kampen een speciaal aanbod voor onze nieuwsbrieflezers met onze 'Burenactie'!

Neemt u uw buren mee, dan betaalt u online slechts voor een trio (vier toegangskaartjes voor de prijs van drie)! En 'uw buren' mogen ook goede vrienden zijn.

Voor deze speciale 'Burenactie' kunt u op onze website boeken met de actiecode TTW1819-Buren

Voor verrassende ontmoetingen kom je naar Theater Het Trefpunt!
 


Niet Schieten! & Esmée van Kampen
Niet Schieten en Esmée van Kampen


'Tijd voor een trio'
 Zaterdag 26 januari om 20.30 uur

Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmée van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Tijd voor een trio… een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Reguliere toegangsprijs € 19,50. Met 25% korting slechts € 14,62.
En een gratis pauzedrankje.

11 december 2018
Verrassingspakketten verloot
Afgelopen zaterdag 8 december vond na de goed bezochte voorstelling van stand-upper Alex Ploeg een verloting plaats. Voor de bezoekers viel er een zo geheten Tussen Sint & Santa-pakket te winnen. Alle toeschouwers hadden bij binnenkomst een lot gekregen en na de trekking gingen drie van hen nog gelukkiger huiswaarts.
De pakketten bestonden uit een vrijkaart voor een voorstelling naar keuze in Theater Het Trefpunt aangevuld met mooie en smakelijke produkten van Warmondse middenstanders te weten bakkerij Ammerlaan, bloemenwinkel Passie en wijnhandel Wijnen van Marc.

 
4 december 2018
Pakjesraadsel opgelost!
Afgelopen zaterdag 1 december zat ons theater stampensvol met verwachtingsvolle kinderen. Want zou Piet het raadsel van de baksteen in de schoen van Anne kunnen oplossen? De spanning was van hun geschminkte gezichtjes af te lezen, maar na een goed uur was er uitsluitsel: dief Teun de Beun zat er achter! Teun had zelf zijn hele grote schoen gezet, maar dat vond Piet hebberig en daarom had hij geen cadeautje gekregen. Teun was jaloers geworden en had een pakje uit een schoen gestolen en er een baksteen voor in de plaats gelegd. Toen Anne, haar vader en Piet daar achter kwamen, moest Teun voor straf alle cadeautjes rondbrengen.
De voorstelling gespeeld door Kijk Haar Nou was een unieke samenwerking tussen Albert Heijn Warmond en Theater Het Trefpunt en leverde twee uitverkochte voorstellingen op. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op chocomel en een leuke verrassing.
18 november 2018

Zaterdag 17 november was het weer zo ver. Een spetterende try-out Oudejaars conference van Sjaak Bral, met in de pauze een aangename versnapering. 
Foto
31 oktober 2018

Zaterdag 27 oktober een geweldige voorstelling van Pieter Derks  in een uitverkocht theater!

Foto
23 oktober 2018
Theater Het Trefpunt te Warmond blijft in beweging en zorgt voor bijzondere ontmoetingen.

Zondagmiddag 14 oktober heeft een verrassende try-out plaatsgevonden van de musical Popkorn King, uitgevoerd door Musicalbuddies  (een organisatie die zich richt op culturele uitingen voor en door jonge mensen met en zonder verstandelijke beperking). Het publiek heeft erg genoten en beveelt deze productie van harte bij u aan. Nog te zien op zondag 11 november als matinee in het Oude Luxor te Rotterdam.

Popcorn King gaat over Max , de zoon van Sebas, Koning der bioscopen. Max zal later het imperium van zijn vader overnemen, alleen niet iedereen is het daarmee eens. Zijn onbetrouwbare oom heeft een hele andere agenda. Wanneer hij snode plannen bedenkt om Max buiten spel te zetten, besluit Max te vluchten.

In de garage van de luie, maar altijd vrolijke automonteurs Tim en Sally, probeert Max vastberaden en vol overgave te sleutelen aan een nieuwe toekomst. Maar past het overall hem wel? Als zijn jeugdliefde An plotseling binnenstapt slaat de twijfel toe. Heeft hij de juiste keuze gemaakt? Blijft hij bij zijn vrienden tussen de autobanden, of volgt hij zijn hart én neus terug naar de bioscoop, terug naar de popcorn ? 
23 oktober 2018

THEATER ARRANGEMENT ZOET OF HARTIG

Hebt u iets te vieren? Maak het extra feestelijk en nodig uw gasten uit voor een theatervoorstelling! Dat kan met onderstaande speciale arrangementen.

Zoet Theater Arrangement

 
  • Een aparte tafel in onze foyer voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling
  • Gereserveerde stoelen voor u en uw gasten
  • Gratis Kopje koffie/thee
  • Een lekker taartje van Bakker Ammerlaan
  • Gratis pauzedrankje (inbegrepen in de kaartprijs)
  • Meet & Greet met de artiest(en) bij medewerking van de artiest(en)

 
22 oktober 2018

Uniek in Warmond: Open Mic stand-up comedy


WARMOND – Op zaterdag 23 november stelt Theater Het Trefpunt zich open voor  een nieuw initiatief: een open podium voor stand-up comedy. Deze uit Amerika overgewaaide theatervorm heeft mede dankzij de Amsterdamse Toomler/Comedy Train ook hier vaste voet aan de grond gekregen. Het is een populaire podiumkunst waar alles draait om de comedian, zijn microfoon en het publiek. De grappen volgen elkaar razendsnel op en de directe feedback van het publiek bepaalt het succes. Deze avond wordt georganiseerd door Hard Gelach in samenwerking met Theater Het Trefpunt. Zij is bedoeld voor beginnende comedians om ervaring op te doen voor een volle zaal, maar ook de meer ervaren comedians maken hier gebruik van om zo nieuw werk te testen. Zo staat deze keer onder andere Roel C. Verburg in de spotlights die een graag gehoorde gast is in diverse radioprogramma’s. Meer grappen in 2019 zijn gepland op 18 januari, 22 februari en 15 maart.
Aanvang voorstelling 20.30 uur. Een kaartje kost 7,50 euro in de voorverkoop via  
www.theaterhettrefpunt.nl of 10,00 euro op de avond zelf aan de zaal.


 
29 september 2018
Foto
Foto
2 september 2018
Dolf Jansen – Oudejaarsshow 2018- Beeldenstorm (try-out) zaterdag 15 september 2018, aanvang 20.30 uur

Laat u meeslepen door Nederlands Recordhouder Oudejaarsvoorstellingen Dolf Jansen. U wel bekend als cabaretier, schrijver, muzikant, presentator van “Spijkers met Koppen”, graag geziene gast in DWDD én marathonloper. De razendsnelle cabaretier reflecteert op 2018 met verrassende verhalen, associatieve improvisaties en komische observaties. 365 dagen, ruim 80 minuten, 62,9 kilogram: de Nieuwsjager van 2018.
Beeldenstorm, zo heet de voorstelling. Omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels) van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. De voorstelling geeft, in de laatste 4 maanden van dit jaar, een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heengaan en of we een standbeeld verdienen. Heel veel humor, poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe.

Kaarten à € 18,00 te reserveren via www.theaterhettrefpunt.nl of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook bij het VVV aan de Gemeentehaven te Warmond, kunt u kaarten kopen.


 
Foto
2 september 2018
ARIE EN SILVESTER maken rentree

WARMOND - Op zaterdag 29 september komt het cabaretduo Arie Koomen en Silvester Zwaneveld met zijn try-out van Wie? naar Theater Het Trefpunt in Warmond. Zij gaan het na tien jaar afwezigheid op de bühne weer eens samen proberen. Hun zeven eerdere succesvolle shows werden gekenmerkt door hun sterke improvisatievermogen en de immer terugkerende vraag aan het publiek om actief mee te doen aan de voorstelling. Of dat nog steeds zo is, zal binnenkort blijken. De show bevat veel nieuw werk, maar ook oude succesnummers, wellicht in een nieuw jasje gestoken, komen aan bod. Aanvang voorstelling 20.30 uur. Een kaartje kost 18,50 euro. En voor wie bovendien kan aantonen dat hij Silvester heet, is het tweede kaartje helemaal gratis. Kaarten kopen kan via www.theaterhettrefpunt.nl, op de avond zelf aan de zaal of bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 in Warmond.
 
29 augustus 2018
Theater het Trefpunt gaat samenwerken met De Kunstweek!!

De Kunstweek Warmond gaat samenwerken met de stichting Theater Het Trefpunt Warmond. We geloven dat we op die manier Warmond als kunstdorp nóg beter op de kaart kunnen zetten! Uit verkennende gesprekken is gebleken dat onze doelen en idealen deels overeenkomen. We geloven dat we elkaar kunnen versterken door samen activiteiten te organiseren en met elkaar mee te denken. Dit jaar vindt de Kunstweek plaats van 3 t/m 11 november. Achter de schermen wordt gewerkt aan de organisatie van tal van activiteiten, zoals Gluren bij de Buren, exposities, schrijversinterviews, lezingen en workshops. Theater Het Trefpunt heeft zoals gebruikelijk ook een voorstelling gepland in de Kunstweek: op zaterdag 10 november spelen verteller Klaas Hofstra en pianiste Regina Albrink hun programma Chopin en zijn verlangen, waarin de Poolse componist Frédéric Chopin terugblikt op zijn leven en de liefde.

8 mei 2018

Wat een geweldige theaterpersoonlijkheid … Een heel sterke vrouw, die in staat is te vechten tegen haar lot … Superieur ironisch. – Max Arian, september 2017, Theaterkrant 

De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van harpiste en mezzosopraan Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als zestienjarige vluchteling Oezbekistan ontvluchtte en moedig een nieuw leven opbouwde aan de rand van Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. Het waargebeurde verhaal laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als hoop het enige is dat rest.
regie: Chris Koolmees
spel: Ekaterina Levental
Tickets OBA Theater Amsterdam
15 mei 2018 - 20.00
Tickets Operadagen Rotterdam
27 mei 2018 - 15.00
Trailer De Grens
 
 
 
Copyright © *elevental*, All rights reserved
foto's van Eric Brinkhorst en Chris Koolmees

Our mailing address is:
ekaterinalevental@hotmail.com
 
  Klik hier om uw voorstelling bij Theater Het trefpunt te boeken
 
Foto
28 april 2018
Presentatie seizoensfolder met vroegboekerskorting
WARMOND Afgelopen zaterdag 28 april presenteerde Theater Het Trefpunt haar nieuwe seizoensfolder. Genodigden, waaronder vele sponsoren en vrienden, waren in grote getale naar deze avond gekomen. Voorzitter Anne Scheltes gaf een korte terugblik op het afgelopen theaterjaar en gaf daarna enkele schoten voor de boeg wat betreft het komende seizoen. Met zichtbaar plezier bood zij wethouder Arno van Kempen daarna het eerste exemplaar van de nieuwe folder aan. Deze sprak op zijn beurt vol lof over de toegenomen zelfstandigheid van het theater en sprak de wens uit tot verdere samenwerking met theater ‘t Onderdak in Sassenheim. De komende weken valt het programma ook bij de inwoners van Teylingen en Oegstgeest op de mat.
Het nieuwe aanbod biedt voor elk wat wils. Zo komen voor de kleinsten onder ons clown Hakim en poes Dikkie Dik naar het theater. Uiteraard is er ook weer het nodige cabaret te zien. Gerenommeerde namen als Dolf Jansen en Javier Guzman  staan op het programma, maar ook nieuwelingen van het Cameretten festival komen langs. De muziekvoorstellingen zijn dit jaar wederom heel breed: van poppy sounds met popkoor Prestige PRO -die deze avond een voorproefje gaf- tot oudgediende Harry Sacksioni. Maar ook twee bijzondere muziektheatervoorstellingen zullen klinken waaronder Chopin en zijn verlangen.
Het volledige programma vindt u op deze site. Daar vindt u ook een aantrekkelijke actie voor vroegboekers: maar liefst tien weken lang 10% korting op uw bestelling.
Na dit samenzijn werd het theaterseizoen afgesloten met de finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival editie 2018. Als eerste trad op de uit Iran afkomstige Farbod Moghaddam die de juryprijs in de wacht sleepte. Turken, Marokkanen, witte Nederlanders, maar ook Iraniërs ze kregen er allemaal ongenadig van langs in de harde, maar toch zeker ook geëngageerde grappen van Moghaddam. Vervolgens kwam Kasper van der Laan, winnaar van de publieksprijs, het toneel onveilig maken. Absurdistisch, onnavolgbaar en origineel waren roemende woorden van de jury. De fijnmazigheid van de panty, de denier, zal de zaal nog lang heugen. De avond werd afgesloten door het Brabantse trio Jeroens clan dat tijdens het cabaret festival net buiten de prijzen viel. Zij gaven een verrassende wending aan reeds vaak gespeelde onderwerpen en zetten hun optreden muzikaal luister bij met zang, gitaar en cajón. De avond bood een unieke kans om nieuw talent aan het werk te zien en aan de lachsalvo’s uit de zaal viel op te maken dat dat gewaardeerd werd.


20 april 2018
Sponsors Theater Het Trefpunt Warmond ondertekenen contract
Theater Het Trefpunt Warmond is klaar voor een verrassend Theaterseizoen 2018-2019.
Op 20 april jongstleden zijn de overeenkomsten met de sponsors voor het seizoen 2018-2019 getekend in Grand Café De Oude School in Warmond, dat zich als nieuwe sponsor heeft verbonden. Met de bestaande sponsors Drukkerij De Bink en AH Warmond wordt de samenwerking voortgezet. Als dank voor hun bijdrage hief de voorzitter met hen het glas.
Adverteerders, sponsors en grote en kleine Vrienden maken het mogelijk dat in Warmond verrassende voorstellingen in Theater Het Trefpunt kunnen plaatsvinden.

Op 28 april aanstaande wordt het nieuwe programma 2018-2019 aangeboden aan wethouder Arno van Kempen. Aansluitend wordt het programma verspreid in de gemeenten Oegstgeest en Teylingen en vangt de voorverkoop voor een periode van 10 weken aan. In deze periode is een beperkt aantal kaarten van de meeste voorstellingen met korting te verkrijgen via de website www.theaterhettrefpunt.nl.


08 januari 2018
Theater Het Trefpunt bruisend 2018 in met nieuwe zaalsponsoren
WARMOND Afgelopen zondag 7 januari hield Theater Het Trefpunt haar nieuwjaars-borrel voor al zijn medewerkers, vrienden en sponsoren. Dezen werden muzikaal verwelkomd door het duo Mirjam Klerks en Bas van der Wal die jazzy klanken ten gehore brachten. Wethouder van kunst & cultuur Arno van Kempen was ook van de partij en dat was niet alleen voor de feestelijke bubbels. Hij onthulde namelijk de nieuwe namen van de twee theaterzalen, waarover Het Trefpunt beschikt.    
De grote zaal heet vanaf nu Malgré tout-zaal en wordt de komende vijf jaar financieel ondersteund door mevrouw Mia Giesbers. Deze geboren en getogen Warmondse is er trots op dat Warmond een eigen theater heeft. En wel Het Tref-punt, dat wegens haar werkzaamheden in de mode nog eens een extra speciaal plekje in haar hart kreeg door de bedrijfsfilms die er jaarlijks werden opgenomen. Ze vindt het meer dan belangrijk dat ook in ons mooie dorp een bezoek aan het theater mogelijk blijft en wilde het voortbestaan ervan veilig stellen. Mede hierom ook zet zij zich tevens in voor stichting Vier het Leven (waarover elders meer op onze website). Ze verhaalde, enigszins ontroerd, over de villa waar ze haar hele leven al woont. De bewoning daarvan die via familie overging op die van het gezin van haar vader had destijds nogal wat gemeentelijke voeten in de aarde. Haar vader vond, na de alsnog goede afloop, het daarna passend om de woning malgré tout –ondanks alles- te dopen. 
Om de zaalnaam nog meer cachet te geven, gaf Mevrouw Mia Giesbers de War-mondse kunstenares Nicoline Heemskerk de opdracht een passend naambordje te maken. Dat moest vooral een stoere uitstraling hebben, vond zij. De stevige, maar toch sierlijke letters van gepolijst aluminium sieren de muur boven de ingang van de zaal.
De kleine zaal, ook wel de foyer genoemd, draagt de naam Clara Sikking-zaal. Mevrouw Clara Sikking die wij allen kennen van haar galerie De Pomp en haar niet aflatende inspanningen het hart en hoofd van jong en oud te verheffen met kunst en cultuur, heeft zich eveneens voor een lustrum aan het theater verbonden. Om dat extra luister bij te zetten, creëerde zij zelf ook nog het keramieken naambordje.      En dat was dat, want verdere ruchtbaarheid wilde ze er niet aan geven.                                                                                              
De geldelijke steun maakt het voor het theater mogelijk om voorstellingen te kunnen blijven programmeren, alleen van de recettes zou dat immers anders niet meer gaan. Cultuur in stand houden, is namelijk tegenwoordig een hele kunst, vertelde voorzitter Anne Scheltes. Met de nieuwe bron van inkomsten die de zaalsponsoren het theater hebben geboden, kan misschien nu ook af en toe een parel binnen worden gehaald die minder bekend en daardoor nog minder bemind is. Zo werden de aanwezigen al getrakteerd op een voorproefje van de pianist Bernd Brackman die 25 februari naar het theater komt. Hij speelde deze middag de tweede partita van J.S. Bach waar de zaal ademloos naar luisterde. Ook is er nu ruimte voor sfeer verhogende accessoires: zo werd onlangs al een theatergordijn in gebruik genomen dat bij de entree een meer aangeklede binnenkomst geeft, hebben de tafeltjes passende kleedjes gekre-gen, zijn er tafellampjes aangeschaft en werden er meer hygiënische notenschaaltjes aangekocht.                                                                                                   
Met hun bijdragen hebben Mevrouw Mia Giesbers en Mevrouw Clara Sikking het Warmondse theater een waar cadeau gegeven, stelde wethouder van Kempen. Een cadeau dat er is voor alle Warmonders om naar toe te blijven komen. En de stichting zelf is weer een stapje dichterbij een verdergaande professionalisering. Proost!