Theater Het Trefpunt bevindt zich in Multifunctioneel Centrum Het Trefpunt in Warmond.
*  
In het centrum van Warmond.
*  Een grote brede theaterzaal, geschikt voor 230 zitplaatsen.


Bereikbaarheid
Theater Het Trefpunt staat aan de doorgaande weg van Warmond.
En is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 50 Arriva, halte De Baan, daarna twee minuten lopen).
Links naast het gebouw staat de fietsenstalling.
En achter het gebouw is een ruime (gratis) parkeerplaats, genaamd De Krogt, bereikbaar via de Laan van Oostergeest (volg de gele bordjes 'P Trefpunt').
*  Vanuit Leiden Het Trefpunt voorbij rijden, en daarna twee keer links.
*  Vanuit Sassenheim na het weiland (rechts) met ooievaarsnest rechts en daarna links.
En naast het gebouw zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen; daarvoor einde parkeerterrein links en doorrijden tot bijna vooraan de weg.
De ingang van het theater zit aan de voorkant van het gebouw.


Bezoek-adres
Herenweg 80
2361 ET  Warmond

Correspondentie-adres
Stichting Theater Het Trefpunt Warmond
Kerkdam 24
2361 GK  Wamond

Multifunctioneel Centrum Het Trefpunt
Indien u contact wilt opnemen met de beheerder van gebouw Het Trefpunt (bijvoorbeeld voor de huur van een zaal),
klik dan hier.


Overig contact
  • info@theaterhettrefpunt.nl
  • Bankrekening NL20 RABO 0127.1277.98
  • Nummer Kamer van Koophandel 52438007
  • Nummer ANBI 8504.44.925

Aanschaf toegangskaarten
De aanschaf van toegangskaarten is mogelijk via deze website, bij VVV Warmond en aan de zaal.

Via deze website
Via deze website is het kopen van toegangskaarten 24 uur per dag mogelijk. U koopt uw toegangskaarten direct en betaalt middels een iDEAL- of incasso-betaling. Via iDEAL betaalt u met het veilige internetbankieren van uw eigen bank. En met de keuze incasso geeft u het theater een eenmalige machtiging om het totale bestelbedrag van uw bankrekening af te schrijven. Per bestelling (dus niet per toegangskaart) wordt € 3,50 in rekening gebracht voor administratiekosten.
De orderbevestiging die u via e-mail toegestuurd krijgt, is voorzien van een uniek nummer, en geldt als toegangsbewijs  voor het vermelde aantal voorstellingen en plaatsen. Er worden geen toegangskaarten meer toegestuurd.

Bij online aankoop van toegangskaarten voor onze voorstellingen geldt niet de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Het herroepingsrecht is bij aanschaf van toegangskaarten wettelijk niet van toepassing. Mocht u toch verhinderd zijn, zie dan ‘Toegangskaarten ruilen, annuleren of kwijt?’.


Bij VVV Warmond
Ook VVV Warmond verkoopt toegangskaarten van al onze voorstellingen. U kunt daar terecht tijdens de openings-uren van het kantoor. Het adres is Gemeentehaven 3, en zij zijn telefonisch bereikbaar via 071 301 06 31. Dit geldt niet voor de 'voorverkoop' en 'combikaarten'.

Aan de zaal
Aan de zaal kunnen alleen toegangskaarten worden gekocht voor de voorstelling van die dag. Voor andere voorstellingen zijn geen toegangskaarten aanwezig.
Aan de zaal kunt u contant of via PIN betalen. Ook accepteren wij papieren theaterbonnen. Voor betalen met de Podium Cadeaukaart, zie hieronder.

Podium Cadeaukaart
Theater Het Trefpunt accepteert graag uw Podium Cadeaukaart.
Wilt u een Podium Cadeaukaart gebruiken om de aanschaf van toegangskaartjes geheel of gedeeltelijk mee te betalen? Dan kan dat bij ons als volgt.
Meldt via het e-mail-adres info@theaterhettrefpunt.nl het kaartnummer van uw Podium Cadeaukaart (19 cijfers, beginnend met 6064), uw postcode en huisnummer en het bedrag dat u in één keer wilt gebruiken voor de aanschaf van uw toegangskaartjes.
Wij halen dan dat bedrag van uw Podium Cadeaukaart af en geven u daarvoor in ruil een kortingscode voor datzelfde bedrag.
Met die kortingscode kunt u dan in onze webshop uw toegangskaartjes aanschaffen, en de kortingscode zorgt er dan voor dat het gewenste bedrag in mindering wordt gebracht op uw totale bestelbedrag.
De Podium Cadeaukaart kan alleen gebruikt worden voor de toegangsprijs; helaas (nog) niet voor de administratiekosten.


Cadeaubon theater Het Trefpunt
Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.
Leuk als verjaardagscadeau, voor onder de kerstboom of gewoon zomaar.
Aan te vragen via het e-mail-adres info@theaterhettrefpunt.nl.


Kinderpartijtje bij theater Het Trefpunt?
Is uw kind jarig? Vier het dan bij theater Het Trefpunt.
Ons theater is een leuke locatie om je verjaardagspartijtje te vieren. Samen met vriendjes en vriendinnetjes een theatervoorstelling bezoeken.
En wij maken er dan een extra leuke voorstelling van, waarbij de jarige in het zonnetje wordt gezet.

Een verjaardagspartijtje bestaat uit:
•    gereserveerde stoelen in de zaal
•    een poster van de voorstelling
•    na afloop chips en een flesje drinken naar keuze
•    koffie/thee voor de begeleiders
•    voor de jarige een vrijkaartje voor de volgende kindervoorstelling
•    en indien mogelijk met de artiest(en) op de foto.
En als wij de naam weten van de jarige, zorgen wij voor een special welkomstbord.

Toeslag op de toegangsprijs: € 4,00 per persoon.

Wilt u zo’n feestje aanvragen?
Stuur dan een e-mail-berichtje aan info@theaterhettrefpunt.nl.


Programma-wijzigingen
Alle op deze website vermelde programmagegevens zijn onder voorbehoud. Indien theater Het Trefpunt genoodzaakt is, om welke reden dan ook, een voorstelling te annuleren of te verplaatsen, krijgt u uiteraard de kosten van het toegangskaartje vergoed (als uw order slechts bestond uit de geannuleerde voorstelling, dan ontvangt u ook de bijbehorende administratiekosten).

Openingstijden
U bent vanaf 45 minuten vòòr aanvang van de voorstelling van harte welkom. U kunt dan aan de bar wat te drinken kopen.

Aanvangstijden
Op uw toegangsbewijs en op de website staat de aanvangstijd van de voorstelling. De zaaldeur gaat gewoonlijk tien minuten voor aanvang open; dit wordt echter door de artiest bepaald, dus het kan wat later worden.
De voorstellingen beginnen op tijd. Laatkomers kunnen pas toegang krijgen tot de zaal zodra de voorstelling dat toelaat.


Try-out
Een try-out is een voorstelling die nog niet in première is gegaan, en waar nog wijzigingen in de uitvoering kunnen worden aangebracht.

Plaatsreserveringen
Theater Het Trefpunt kent vrije plaatskeuze. Wie het eerste de theaterzaal betreedt, heeft de meeste keus. Toch zijn er soms stoelen gereserveerd. Wij reserveren namelijk één of meerdere stoelen voor de volgende bezoekers.
Personen met een lichamelijke beperking. Wel of niet in een rolstoel. Deze plaatsen zijn meestal aan het begin van een rij.
Gasten en begeleiders van Vier het Leven. De gasten van deze stichting zijn meestal ouderen.
Vrienden van theater Het Trefpunt. Onze Vrienden hebben altijd een gereserveerde stoel.
Personen die een groeps-arrangement hebben geboekt. Groepen die een toegangskaart plus koffie met gebak boeken, hebben gereserveerde stoelen in de zaal (vanaf tien personen).
Reserveringsverzoeken kunt u aangeven in het Opemerkingen-veld tijdens de aanschaf van uw toegangskaartjes.


Rolstoelen
Het is geen probleem om met een rolstoel naar theater Het Trefpunt te komen. Naast het gebouw zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen, en binnen zijn de drempels minimaal. Ook is er een invalidentoilet aanwezig.
Wilt u uw komst met een rolstoel wel even van te voren melden? Dan kunnen wij in de theaterzaal wat ruimte vrijmaken voor de rolstoel, en stoel(en) reserveren voor de begeleider(s). U kunt dat melden in het 'Opmerkingen'-veld bij uw bestelling van toegangskaartjes, of via info@theaterhettrefpunt.nl.


Toegangskaarten ruilen, annuleren of kwijt?
Indien u geen gebruik kunt maken van de door u gekochte toegangskaarten, is het mogelijk de toegangskaarten tot aanvang van de voorstelling om te ruilen voor een andere voorstelling of in te wisselen voor een kortingsbedrag. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per kaartje. Bij ruilen ontvangt u het eventuele verschil in kaartprijs als kortingsbedrag; bij een meerprijs betaalt u iets bij. Het kortingsbedrag kan alleen worden gebruikt om nieuwe toegangskaarten aan te schaffen. De betaalde administratiekosten worden niet vergoed; alleen de kaartprijs.
Bij vermissing van uw toegangskaarten kunnen duplicaatkaarten via e-mail worden toegestuurd.

Garderobe
De garderobe bevindt zich in de foyer, tegenover de zaaldeuren. Wij verzoeken u hiervan gebruik te maken. Deze is niet bewaakt en bij gebruik ervan is theater Het Trefpunt niet verantwoordelijk voor jassen of andere zaken aan de kapstokken, noch voor de inhoud daarvan.

Bar
Theater Het Trefpunt schenkt graag wat voor u in. Naast koffie, thee en vele frisdranken, wordt er bier, rode en witte wijn geschonken. Deze drankjes mogen niet mee de zaal in, tenzij het een open-deur-voorstelling is.

Vriend van theater Het Trefpunt

Hecht u veel waarde aan een cultureel aanbod voor een breed publiek in Warmond? Verbind u dan als Vriend van dit theater. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Privacy-verklaring
Theater Het Trefpunt respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er daarom zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft via onze webformulieren vertrouwelijk wordt behandeld. Klik op Privacy als u onze privacy-verklaring wilt inzien.


Warmondse eetgelegenheden op loop-afstand
•    Grand-café De Oude School, Dorpsstraat 38, 071 737 04 48, 190 meter
•    Het Wapen van Warmond, Dorpsstraat 90, 071 301 02 18, 210 meter
•    Snack-Resto 't Pleintje, Dorpsstraat 34, 071 301 3191, 230 meter
•    Pizzeria Caruso, Dorpsstraat 114-A, 071 301 33 31, 300 meter
•    Bistro La Croûte, Dorpsstraat 114, 071 341 18 26, 300 meter


Zaalverhuur
Sociaal Cultureel Centrum Het Trefpunt beschikt over een grote en een kleine zaal. Beide zalen zijn te huur voor één of meerdere dagdelen.
Neem voor meer informatie contact op met de beheerder via
hettrefpunt@hltsamen.nl.


Overig
  • Roken is in het gebouw niet toegestaan.
  • Het maken van geluid- en/of beeldopnames tijdens de voorstelling is alleen toegestaan met voorafgaande toestemming van de organisatie.
  • Mobiele telefoons, semafoons en piepers zijn bijzonder storend in een theaterzaal. U dient de apparatuur uit te zetten of in bewaring te geven.
  • Het is niet toegestaan eigen drank of etenswaren mee te nemen.

 
Foto