Foto

Word VRIEND van theater Het Trefpunt

Vrienden inspireren en verbinden. Vrienden vormen de basis voor een verrassende ontmoetingsplaats, waar men geboeid en vermaakt wordt.

Theater Het Trefpunt is een klein theater, dat geheel op vrijwilligers draait. En al vele jaren kent het theater een groep Vrienden die het theater met zijn gevarieerde voorstellingen een warm hart toedraagt en het theater daarom graag ondersteunen.
Hecht u ook veel waarde aan het voortbestaan van theater Het Trefpunt, dat zorgt voor een cultureel aanbod voor een breed publiek?
Verbind u dan als Vriend aan deze stichting!

Want theater Het Trefpunt wil haar publiek graag blijven tracteren op een boeiend theaterseizoen met veel mooie voorstellingen om van te genieten. Om dit te blijven doen, kunnen theaterliefhebbers Vriend van het theater worden.
Vrienden helpen zo mee het theater en daarmee de podiumkunst in Warmond te behouden.

Wat maakt Vriendschap van Stichting Theater Het Trefpunt Warmond zo aantrekkelijk?
Omdat elk jaar blijkt hoe belangrijk het is om een warme vriendengroep te hebben, bieden wij onze Vrienden graag enkele voordelen. Daarmee wordt de band alleen maar sterker, toch?!
  • Een Vriend betaalt geen administratie-kosten voor de website-bestellingen. En krijgt die dus na afloop van het seizoen terug.
  • Een Vriend is met introducé aan het eind van het theaterseizoen gratis aanwezig bij de presentatie van ons nieuwe programma, inclusief borrel.
  • Een Vriend krijgt gereserveerde stoelen in de theaterzaal.
  • Een Vriend ontvangt onze digitale nieuwsbrief.
 
Word vandaag nog Vriend
Dat kan al vanaf € 35,00 per jaar.
En een belastingvoordeel via de ANBI-regeling is misschien wel mogelijk.
Meld u aan via ons e-mail-adres info@theaterhettrefpunt.nl.
 
Indien u als bedrijf interesse heeft voor het doneren en/of het sponsoren, bespreken wij graag persoonlijk de mogelijkheden met u.
U kunt in dat geval contact met ons opnemen via info@theaterhettrefpunt.nl.